maanantai 15. helmikuuta 2010

Kivitöitä ja ruuanmetsästystä

Vietimme viikonlopun lomailemalla koko perheen voimin Mikkelissä. Armi makasi tyytyväisenä lämpimän uunin päällä ison osan ajasta, vaikka ehtihän se välillä revitellä villisti yläkerrassakin. Armi viihtyi tuttuun tapaansa tunnin saunassa isäntäväen kanssa. Siinäpä on todellinen aavikon kuumuudesta lähtöisin oleva kissaeläin.

Kukka kävi löylyissä vain kääntymässä tutkimusretkiensä lomassa. Kukka oli jo niin rohkea, että kävi tahallaan muutaman kerran Topia läpsimässä, vaikka koira antoikin jo kissojen olla rauhassa. Kukka oli tuttuun tapaansa supersosiaalinen ja pyöri aina siellä, missä oli ihmisiä, ellei sitten lepäillyt Armin vieressä uunilla.

Jos Armi on lämpöhakuinen, niin Kukka on ruokahakuinen. Kaikki ruuat pöydiltä saa piilottaa, ellei halua, että pikku saalistaja käy tekemässä niihin hampaanjälkensä. Kukka onnistui saamaan leipäkorin päälle laitetun kuvun pois paikaltaan ja nakertamaan leipiä, kunnes kuvun päälle pantiin painoksi halko. On pikkukissan ruuanhankkimiskykyä myös ihailtu, jos nyt vähän paheksuttukin. Kukalle on nimittäin luvattu antaa anteeksi pienet ruokarosvoukset, jos se osoittaa kesällä metsästystaitonsa myös myyräjahdissa.

1 kommentti:

  1. Meillä on ruoka- ja lämpöhakuinen ohjus nimeltä Inga! Terkkuja kissoille ja purkin avaajille!

    VastaaPoista