maanantai 10. kesäkuuta 2013

Onnea kaksivuotiaille B-lapsosille

Kukkatarhan kullannuput eli B-pennut täyttivät tänään 2 vuotta. Onnea Pelle, Pekka, Buxus, Onni, Brassia ja Elli!

Kukka nauttimassa kesäpäivästä pihallamme Helsingissä.


Viikonloppuna valmistauduimme synttäreihin Hyvinkään näyttelyssä. Näyttelykissoilla 2 vuoden ikä on sillä tavalla maaginen lukema, että kasvattajaluokissa täytyy vähintään kahden kissan viidestä olla alle 2-vuotiaita ja siitoskissaluokassa kolmesta pennusta yhden on oltava alle 2. Näin ollen Kukan menestyksekäs ura siitosnaaraskisoissa on päättynyt. Kukka poistui siitoskisoista voitokkaana ollen sekä lauantaina että sunnuntaina Hyvinkäällä paras siitoskissa! Kiitos Pellen, Pekan, Onnin ja viime ja toissa vuonna myös Ellin ja Brassian, voittoja siitosnaarasluokissa kertyi Kukalle yhteensä peräti 12: tänä vuonna 3, viime vuonna 7 ja vuonna 2011 kaksi. Viime vuonna Kukka oli myös Suomen kissaliiton 3. paras siitosnaaras. Aika huimaa!Pelle kuuntelee, visertävätkö stadilaiset varpuset eri tavalla kuin savolaiset.

Onpas täällä iso hiekkalaatikko, ja vielä pihalla!

Kukka oli lauantaina tuomarinsa paras kastraattinaaras ja pääsi näin parhaiden kissojen loppukilpailuun eli paneeliin. Kaikki aikuiset eli Kukan lisäksi Onni, Pelle ja Pekka saivat molempina päivinä sertinsä. Mukana näytelmissä olivat myös Cissus ja Alyna, jotka saivat nuorten luokista hyvät arvostelut. Kerrassaan onnistunut näyttelyviikonloppu, jolle nostimme hyvillä mielin maljat kuohuvaa niin lauantaina kuin sunnuntainakin.

Pekalle riittivät sisätiloisssa olevat linnut.

Pelle, Pekka ja Kukka jäivät näyttelytouhujen jälkeen meille Helsinkiin hoitoon. Ihan yhtä hyviä ulkoilumaastoja täällä ei ole kuin Mikkelissä, mutta Kukka ja Pelle sentään ovat ottaneet kaupunkipihaakin hyvin haltuunsa. Pekka on keskittynyt enemmän sohvanvaltaamiseen, mikä sekin on kissakodissa tärkeä tehtävä.

Kukkatarhan B litter turned 2 years today. Happy birthday, Pelle, Pekka, Buxus, Onni, Brassia and Elli! Last weekend we were in Hyvinkää cat show with Kukka, Pekka, Pelle, Onni, Cissus and Alyna. All the adults got their certifications and the judges also liked our youngsters. Kukka was NOM on Saturday. Kukka was also BIS breeding female both days! This was Kukka's last competition in breeding class. During 2011-2013, Kukka has been the best breeding female 13 times. We are very proud and happy of our darling Kukka and all the Kukkatarhan cats.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti