sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Kissanäyttelyä koko viikonloppu

Kukan kanssa vietettiin lauantai ja molempien tyttöjen kanssa sunnuntai Eteläisen rotukissayhdistyksen näyttelyssä tapahtumakeskus Koskenrannassa Helsingissä. Kukka käyttäytyi oikein mallikkaasti ja sai molempina päivinä arvostelun EX1. Värin paras oli huippumenestyksekäs pentu Rollick A Tout Le Monde, joka oli molempina päivinä myös kategorian paras pentu. Ei siis onneksi huonolle hävitty. :) Kukan ruskeatäplikäs veli Moosegrove Onyx De Obidos oli sunnuntaina jälleen kategorian paras nuori ja Moosegrove paras kasvattaja.

Armia ei oikein näyttely innostanut, ja tyttönen vähän marmattikin, kun tuomarin pöydällä olo kyllästytti. Vähän nihkeästä käytöksestä huolimatta Armi sai kuitenkin ensimmäisen sertinsä. Armia tuntuu sen verran vähän näyttelyelämä kiinnostavan, että emme varmaankaan kovin monta kertaa sen kanssa enää kehissä käy, ellei naama ala näyttää esittelyissä vähän iloisemmalta.

Kukasta on lauantailta kuvia ja sunnuntailta pieni videonpätkä, jotka ilmestynevät tämän jutun jatkoksi, kunhan valokuvausmestari ehtii tehdä niille jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti