keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Syyskuulumisia


Kävimme Kukan kanssa nappaamassa CACS-sertin RUROKin näyttelystä Vantaalta 22.8. Samana päivänä tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun ihastuimme Kukkaan ja ostimme sen samasta näyttelystä. Nyt Kukkaa odottaa toivottavasti pitkähkö mammaloma ennen seuraavaa näyttelyä. Armin kanssa osallistumme vielä Seinäjoen näyttelyyn lokakuun alussa.

Eläinlääkäristä tuli testitulokset, joiden mukaan Kukka on veriryhmää A, ja FeLV- ja FIV-testit olivat negatiiviset. Ensimmäinen juoksu pillereiden jälkeen oli viikko sitten ja seuraavaa jo odotellaan, joten toivotaan, että valitsemamme uros saadaan pian FIFen rekisteriin ja astutuspuuhat käyntiin.

Kissat ovat huomanneet, että syksy on tullut. Armi on alkanut aamuöisin vaatia taas pääsyä peiton alle (mikäli on muistanut sänkyyn tullakaan uudesta, hienosta pesästään). Parvekkeen ovi ei ole enää koko ajan auki eivätkä kissat viitsi siellä kovin pitkään kökkiä viilenevissä illoissa, mutta pihalla ulkoilu vielä maistuisi. Kesätauon jälkeen Armi on myös palannut opiskelukissaksi: se kiipeää kivasti emännän syliä lämmittämään tämän opiskellessa pöytänsä ääressä.

1 kommentti: