keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sixpack nimetty

Kukan sixpack 3 vrk. Vasemmalta Kukkatarhan Brassia, Bellium, Brassavola, Bombax, Borago ja Buxus.

Kukan vauvat ovat aivan ihania! Kaikki kullannuput ovat kasvaneet hyvin. Pennuilla on nyt nimet, teemana latinankieliset kukat ja puutarhakasvit. 

Ruskea ykköspoika on nimeltään Kukkatarhan Bombax, sininen kakkospoika Kukkatarhan Borago, vaalea suklaa kolmospoika Kukkatarhan Buxus ja tummempi, lämminsävyinen suklainen nelospoika Kukkatarhan Bellium. Tytöt saivat äitinsä mukaan orkidealajien nimet. Viides söpöliini, vaalea suklaa tai kaneli tyttö sai nimen Kukkatarhan Brassia (brassiat ovat täplikkäitä orkideoja) ja kuudes ihanainen lilatyttö on Kukkatarhan Brassavola (brassavolat ovat hyvin vaaleita orkideoja).

Kolmen päivän ikäiset pikkuiset. Naama kameraan päin Bombax, vieressä Borago ja Buxus, takana lila Brassavola.

Pentujen painot ovat nousseet 5-23 g päivässä. Muutaman kerran jonkun pennun paino on noussut alle 10 g päivässä, mutta näilläkin seuraavina ja edellisinä päivinä painonnousu on ollut reilusti yli 10 g, joten ajoittaisista pienistä arvoista emme ole olleet huolissamme. Kukka hoitaa vauvojaan esimerkillisesti. Välillä se käy vähän käppäilemässä muuallakin asunnossa, mutta kun pennut vähänkään vikisevät, emo kipittää äkkiä katsomaan, mikä niillä on hätänä. Pentuja on silitelty ja pidetty sylissä alusta asti, jotta niistä tulisi ihmisiin luottavaisia kissoja, eivätkä ne enää juurikaan vingu kun niitä käsittelee. Lisää kuvia löytyy myös täältä.

2 kommenttia:

  1. Kauniit kukkanimet! Sininen ja lila erottuvat jo yhteiskuvasta kivasti ;) Näistä on varmasti pakko jättää yksi kotiin ;)

    VastaaPoista
  2. Yksi näistä jää Mikkeliin vanhempieni luo, joten perhepiirissä saadaan se pitää. On vain tosi vaikea valita, kuka, kun nämä kaikki ovat valtavan ihania!

    VastaaPoista