torstai 8. syyskuuta 2011

Uudet kodit kaikilla


Buxus on löytänyt kodin Turusta, joten kaikilla pennuilla on nyt tiedossa uusi koti. Tehosterokotteen aika on maanantaina, joten jos kaikki menee hyvin eikä rokotuksesta tule sivuvaikutuksia, Brassavola eli Elli muuttaa uuteen kotiinsa jo keskiviikkona. Buxus ja Brassia haetaan perjantaina ja Bombax ja Borago viedään Mikkeliin lauantaina. Samalla saadaan ihana Armi kotiin pitkän kesäloman jäljiltä. Onneksi meille jää pennuista vielä viikoksi Onni eli Bellium, niin ei tarvitse ihan heti kaikista pikkuisista luopua.

Kukka on edelleen sietänyt lapsukaisiaan hyvin, mitä nyt välillä vähän sähistään, jos riiviöt liikaa emon hännässä roikkuvat tai koko ajan tissille tunkevat. Vieläkin maitobaarista kuitenkin saa silloin tällöin lisäravintoa. Kukka on osoittanut pieniä kiiman merkkejä, kieriskelee sohvalla ja sängyssä ja mouruaa hieman normaalia enemmän. Vähän etäisyyttä se on ottanut pentuihin tulemalla ihmisväen sänkyyn nukkumaan öisin aina välillä. Pennuistakin on alkanut olla Kukalle leikkiseuraa, välillä emo ja lapset juoksevat rallia peräkkäin ja emo jopa vähän painii pikkuistensa kanssa. Aika suloisia ovat kaikki seitsemän.

2 kommenttia:

  1. Oikein mukava kuulla että kaikilla on nyt hyvät kodit valmiina! Oli kiva nähdä sunnuntaina koko suloinen katras! Ostajille tiedoksi että kokeneenkin kasvattajan silmin pikkuiset ovat kovin helppoja käsitellä ja leikittää.

    VastaaPoista
  2. Miten pennut ovat viihtyneet uusissa kodeissaan? Mitä Kukka tuumii pentujen lähdöstä?

    VastaaPoista