lauantai 30. tammikuuta 2010

Kiimoja ja kalapuikkoja


Heitämme pian hyvästit raakkuvalle Loch Nessin kissallemme. Jo toista kertaa tänä vuonna kiimassa oleva Kukka haki eläinlääkäriltä pillerit, jotta pikkuisen ei tarvitse koko ajan mouruta ja kieriskellä kiimaisena. Nyt odottelemme kiiman loppumista ja pillereitten vaikutuksen alkamista.

Kissat osoittivat tänään taas kekseliäisyytensä, kun isäntäväki jätti kalapuikkoja pakasterasiaan pöydälle jäähtymään. Kansi aukeaa tietysti helpommin, kun rasian tiputtaa lattialle ja pyöräyttää sitä pari kertaa ympäri, minkä jälkeen kala-ateria on saatavilla. Onneksi touhu ei ollut täysin äänetöntä, joten isäntäväellekin ehdittiin pelastaa runsaasti lounastarpeita.

Koska kissoista ei ole nyt uusia kuvia, laitetaan tähän lapsuuskuvat tytöistämme noin 5 kk ikäisinä.


1 kommentti:

  1. Armille ja Kukalle vielä kiitokset viime kerrasta ... piditte isännän ädeä kyllä niin hyvänä, ettei paremmasta väliä. Jopa majesteetillinen Armi nuolaisi kolmantena päivänä kädestä tätä "ensihoitajaa" - ah, mikä ele! Kukka kiehnasi jalkaa, puski päätä ja kehräsi kuin mummon rukki. Ja ne huikeat hypyt leikkiessä, ja riehakkaat takaa-ajot, kun pantteri ajoi leopardia ja päinvastoin. R.t. Äde

    VastaaPoista