torstai 5. toukokuuta 2011

Iloisia yllätyksiä!

Kukan nisät alkoivat viime viikolla turvota ja kissan käytös on muutenkin ollut hyvin rauhallinen, aivan kuten viime raskauden aikanakin. Täpläkissamme nukkuu paljon ihmisten sängyssä, syö mitä vain ja miten paljon vain, kehrää ihmisille (harmi kyllä, Kukalle se on aika poikkeavaa) ja ottaa muutenkin tosi lunkisti. Valeraskaus mielessämme menimme sitten tänään eläinlääkärille ultraan, ihan varmuuden vuoksi vain. Ultrassa koimme iloisen yllätyksen: Kukan mahassa näkyi useampikin pieni kissanalku! Yhden sydämen sykettä saimme myös seurata monitorilta ja saimmepa tästä mukaan kuvankin. Vaikea uutista olisi ollut muuten uskoakaan. Ehkä kissat olivat sitten niin häveliäitä, että me ihmiset emme kuulleet tai nähneet minkäänlaisia astumisen merkkejä, vaikka koko ajan oli joku sisällä kuuloetäisyyden päässä. Kyllä nyt  tuntuu aika hölmöltä, mutta silti kovin onnelliselta.

Kuvassa yksi Kukan tulevista pennuista.

Nyt on siis aika esitellä Kukan salarakas kuukauden takaa, Onnikatin Blueberry Boy eli Felis. Felis on todella kiltti ja komea kolli, joka ainakin meillä ollessaan käyttäytyi rauhallisesti ja ystävällisesti niin Kukkaa kuin ihmisiäkin kohtaan. Se myös kehräsi ihanasti ja paljon. Syliinkin se välillä tunki ihan väkisinkin, joten luonne tuntui olevan juuri sellainen kuin isäkissalta toivoimme. Felis on isokokoinen, mikä sopiikin hyvin pikkuiselle Kukallemme, jospa pennut eivät jäisi ihan kirpuiksi. Täplät ovat keskisuuret ja komeat ja kontrasti hyvä. Felis on sinitäplikäs, joten pentujen värit voivat olla ainakin suklaa ja ruskea, ja jos Kukka kantaa diluutiogeeniä, niin myös lila tai sininen. Mahdollinen on myös kaneli, jos molemmat ovat kanelin kantajia. Felis on titteliltään Champion, ja kohta ilmeisesti kansainvälinen sellainen eli IC. Pentujen sukutaulu on täällä, sukutaulusta puuttuva pentueen isänisä on sinitäplikäs englannintuonti Chocolatedot Wispa ja isänisänemä Chocolatedot Humbug.

3 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa luin blogia ja ihana yllätys oli odottamassa. Oikein, oikein paljon onnea Kukalle ja teille kaikille odotukseen. Tungen katsomaan pentuja jossain vaiheessa jos teille vain sopii. Olisi ihana, jos tulisi oikein värisekamelska :)

    VastaaPoista
  2. Oi, olen niin iloinen teidän puolesta! Ihania yllättäviä uutisia. :)

    Onnea odotukseen!

    VastaaPoista
  3. Ohhoh - kissalaan on tulossa perheenlisäystä - ihanaa :D Odotamme tätä mielenkiinnolla :D

    VastaaPoista