keskiviikko 10. elokuuta 2011

Bellium etsii kotia!


Suklaatäplikäs hurmuripoika Kukkatarhan Bellium on yhä kotia vailla syyskuun puolivälin tienoilta alkaen. Bellium on kaunis, lämpimänsävyinen ocicat. Sillä on upea kontrasti ja ihanan silkkinen, lyhyt turkki, jota on todella mukava silittää. Sylikissanakin pikku Pelle on viihtynyt. Se tykkää erityisesti huiskalelujen perässä juoksemisesta ja rapisevista pikku hiiristä tai palloista sekä kiipeilypuussa, sohvalla ja kirjahyllyssä kiipeilystä. Bellium on tottunut myös lapsiin ja vähän koiraankin. Ulkonäkönsä puolesta tämä kissapoika sopisi näyttelykehiinkin, mikäli uusi koti sitä haluaisi joskus näyttelyttää, mutta pelkäksi lemmikiksikin sen voi ottaa.


Ocicatina Belliumista kasvanee sosiaalinen, leikkisä ja reipas kissa. Ocista saa ihanan, puuhakkaan kotilemmikin ja seuralaisen, mutta halutessaan ocin kanssa voi harrastaa niin kissa-agilityä kuin näyttelyitäkin tai opettaa sille pieniä temppuja, kuten tassun antamista tai istumista käskystä.


Jos haluaisit Belliumista itsellesi kissakaverin, ota yhteyttä!

3 kommenttia:

  1. Onko Bellium vielä kotia vailla?

    VastaaPoista
  2. Huomenna Belliumia tullaan katsomaan, joten alustavastii se on jo löytänyt uuden kodin. Se on niin suloinen, että luultavasti olisi aika vaikea olla sitä ottamatta, kun sen on tavannut. Nytkin pikkupoika nukkuu tuolilla vieressäni ja kehrää, kun sitä silittää.

    VastaaPoista
  3. Bellium on löytänyt uuden kodin, mutta Buxus on vielä lemmikkikotia vailla.

    VastaaPoista