torstai 25. elokuuta 2011

Buxus etsii uutta kotia


Buxukselta on löytynyt pieni mutka hännänpäästä, joten ihana kissapoika etsii uutta kotia lemmikkinä. Buxuksen oli tarkoitus mennä näyttelykissaksi, mutta häntävikaiset voivat osallistua näyttelyihin vain kastraatteina, joten aiempi varaus peruuntui.

Torstaina eläinlääkärin tarkastuksessa lääkäri kehui erityisesti Buxuksen (ja Brassian) raamikasta rakennetta ja luustoa. Silloin ei vielä mitään mutkaa huomattu. Maanantaina emännän palattua kolmen päivän reissulta mutka oli kuitenkin nähtävissä kun häntää katsoi, sekä tietenkin kokeiltavissa. Siitä ei ole tietoa, onko mutkan takana liian rajujen leikkien aiheuttama ruhje vai onko se synnynnäinen vika, joka yhtäkkiä tuli esille. Varmaa traumaa ei ole nähty eikä kuultu, mutta aluksi hännän pää hieman aristi.  Mutka saattaa kissan kasvaessa jonkin verran suoristua tai pysyä ennallaan, mutta varsinaista haittaa siitä ei kissalle pitäisi olla, vaan vika on kissan kannalta kosmeettinen.


Buxus on todella komea ocipoika, sillä on kaunis turkki ja erinomainen ocicatin ilme. Luonteeltaan se on reipas ja aktiivinen. Se tuntuu olevan pennuista äänekkäimpiä ja ilmoittaa, jos joku asia ei ole kohdallaan. Yleensä se tuntuu kuitenkin olevan eloonsa hyvin tyytyväinen. Parasta hupia ovat huiskalelut ja rapisevat pallot sekä tietenkin sisarusten kanssa painiminen. Buxus etsii kotia rakastettuna lemmikkinä. Jos haluaisit Buxuksesta oman kissakaverin, otathan yhteyttä.

1 kommentti:

  1. Oikein komea tämä Buxus-herra! Toivottavasti rakastava koti löytyy.

    VastaaPoista