sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kehräävä tuliainen Prahasta


Maisa nauttii kevätauringosta. Liekö sitäkin jo itikka pistänyt, kun noin kutittaa.


Kukkatarhan kissala sai toukokuun lopulla tsekkivahvistuksen, kun haimme Prahasta ihanan pienen ocityttösen. Neidon nimi on Brenda Tigrillo, tutuille Maisa. Maisa on ruskeatäplikäs, melkein 4 kk ikäinen. Maisa on todella reipas ja seurallinen pikku kissa, joka tykkää leikkiä paljon ja välillä lekotella ihmisten sylissä lepäämässä. Maisa on meidän muista ocicateista poikkeava siksi, että tämä tyttö osaa todella kehrätä! Ei nyt ihan Armin voimakkuuksille päästä, mutta aika lähelle kuitenkin. Kun vähänkin silittää tai edes harkitsee sitä, neito päästää yleensä jo kunnon purinat ilmoille. 

Maisa (vas.) ja veljensä Brandon Tigrillo pesupuuhissa Prahan näyttelyssä  20.5.2012.

Maisa on sekoitus amerikkalaisia Saga-linjoja, australialaisia abyhybridejä sekä suomalaisia vähän vanhempia kissoja. Sukutaulu on täällä. Maisalle on suunniteltu pentuja ensi vuoden keväällä, mahdollisesti Kukkatarhan jälkeläisten kanssa, jos sopiva poika esimerkiksi Ellille syntyy.


Maisa juttelee uuden kotinsa upouudessa kiipeilypuussa.


Maisan vakituinen kotipaikka on Mikkelissä serkkuni luona, mutta neitonen kyläilee meillä Helsingissä näyttelyreissuilla silloin tällöin sekä välillä myös ocikavereita tapaamassa ja ulkotarhailemassa Mikkelissä poikien luona. Maisa on jo ehtinyt tutustua Kukkaan ja poikiin, joiden kanssa alkumurinoitten jälkeen on oltu hyvää pataa. Kun lauantai-iltana maalle tultiin, niin tiistaina nähtiin jo Kukka pesemässä pikkuista ja pian kaikki jo lepäilivätkin yhdessä.

Täpläkaverukset Maisa, Pelle ja Kukka sohvalla ihmisten telkkariseurana.

1 kommentti: