perjantai 1. heinäkuuta 2011

Pennut 3 viikkoa

Kukan vauvat täyttivät tänään 3 viikkoa. Ne ovat kehittyneet hurjasti. Kaikki kävelevät jo ympäri pesälaatikkoa, leikkivät ja painivat keskenään, nuolevat itseään ja toisiaan, istuvat ja hyppivätkin. Laatikon reunalla kurotellaan jo siihen malliin, että pian täytyy siirtää laatikko pois vaatehuoneesta, jotta pennut pääsevät vipeltämään isompaan tilaan eivätkä tipu laatikon reunan yli.

Pojista yksi muuttaa luovutusiässä takaisin Mikkeliin, mutta kolme muuta poikaa on vielä vapaana. Valintaa ei ole vielä tehty, sillä kaikki ovat niin ihania ja valinta tulee olemaan supervaikea. Tytöistä ainakin toinen on alustavasti menossa sijoituskissaksi, ja toistakin on sijoitukseen kyselty, mutta sen osalta asia on vielä harkinnassa. Tässä vielä pentustudion tämänpäiväiset otokset kaikista lapsukaisista.

Bombaxilla on hieno kontrasti ja hienosti avautumassa olevat täplät. Pojan katse on valloittava ja sillä on pennuista isoimmat silmät. Bombax oli syntyessään pentueen pienin, mutta on on nykyään toiseksi painavin.

Boragon täplät ovat pennuista isoimmat ja sen sininen väri on erittäin kaunis.

Buxus on vaaleahkotäpläinen suklaa. Buxus ja siskonsa Brassia ovat melko samannäköisiä, mutta selästä päin niiden täplät jakautuvat hieman eri tavalla ja Buxuksen täplien sävy on aavistuksen tummempi.

Belliumin kontrasti on aivan mahtava, sillä on tummemmat täplät kuin muilla suklailla. Belliumin lämpimän suklainen väri muistuttaa eniten emo-Kukan väriä. Bellium on muutenkin hyvin kukkamainen, "herra Kukka", siro ja pojista pienin.

Brassia on pennuista selvästi isoin, oikea syömäryntti. Se on suklaista vaalein ja kontrasti on vähän vaatimattomampi kuin veljillään, mutta eiköhän sillekin ihan hyvä täpläturkki vielä kehity.

Brassavola on pennuista pienikroppaisin ja kevyin, mutta sillä on iso ja kaunis pää. Lila väri on ihanan herkkä. Diluutioiden kontrasti on yleensä muita värejä huonompi, mutta kyllä tämän pikkukisun täplät ihan hyvin näkyvät.

Loppuun vielä painot syntymä - 1 vko - 2 vko - 3 vko:

Bombax 86 - 198 - 285 - 387
Borago 109 - 215 - 293 - 370
Buxus 100 - 205 - 288 - 377
Bellium 87 - 187 - 264 - 357
Brassia 94 - 210 - 306 - 413
Brassavola 91 - 187 - 258 - 339

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti