torstai 29. lokakuuta 2009

Rokotus ja riehuntaa

Kissaperheen mahdollisen kesälomamatkan valmistelu on alkanut. Kävimme ottamassa Armille rabiesrokotuksen, jos vaikka pääsisimme Upsalaan sukuloimaan kesällä. Kukka oli ehditty rokottaa jo kasvatuskodissa. Neljän kuukauden päästä molemmista kissoista testataan, että vasta-aineita on muodostunut, jotta saadaan matkustuspaperit kuntoon.

Armi käyttäytyi rokotusreissulla kuin pieni enkeli. Menomatkalla se sanoi kaksi kertaa mau, muuten oli ihan hiljaa ja rauhassa kopassaan. Lääkärissäkin Armi käyttäytyi loistavasti eikä lotkauttanut korvaansakaan, kun piikki tökättiin kankkuun.

Kotona kissat ovat olleet hieman riehutuulella. Eilen kotiin tullessa vastassa oli kahden kissan lisäksi teurastettu talouspaperirulla ja rei'ille pureskeltu pakasterasia, joka oli ollut aamulla tiskipöydällä odottamassa pesua kanaruuan jäljiltä. Kantta eivät pikku termiitit olleet saaneet auki, mutta pieniä reikiä oli joka sivulla, ja yleensä niin hillitty Armikin kuljeskeli ympäriinsä purkki suussaan. Lisäksi lattialta löytyi isohko palapelin pala, vaikka meillä ei edes ole palapelejä koko asunnossa. Kaikki tapahtui tietenkin juuri sinä päivänä, kun olin kehunut, että kissat eivät ikinä tuhoa paikkoja tai riehu liikaa. Ehkä tämä oli se poikkeus, joka vahvistaa säännön.

1 kommentti:

  1. Hiphei! Kylläpä osaavat riehua. Tervetuloa vaan sukuloimaan, täällä eräät pienet sukulaiset odottaa tätiä kylään innoissaan.

    VastaaPoista